fbpx

Despre noi

Din portofoliu

Familia noastra

Familia Sidra

De ce Familia Sidra?…
Pentru ca asa ne simtim, ca o familie. Nu se vede? 🙂

Simona

Economist de profesie, ea are grijă (printre multe altele) să răspundem prompt la solicitările clientilor legate de platformele SafetyBook® si SafetyCloud® precum si problemele de autentificare legate de acestea.

Adi

Anul acesta se implinesc 5 ani de zile de cand Adi este nr.1 in cadrul organizatiei noastre prin modul profesionist de a se implica in toate proiectele noastre. Nu puteam gasi un prilej mai bun pentru confirmarea aceste pozitii prin numirea ei in functia de Director executiv. Multumim si mult succes in continuare!

Victor

Pasionat de geografie si muzica rock, Victor este foarte atent la relatia pe care compania noastra o are in special cu institutiile publice, prin aplicatia SICAP.

Milică

Prin seriozitatea si implicarea lui, Milică ne face mereu sa ne gandim cat de norocosi suntem ca avem in echipa asa un caracter ca al lui si cat de mult ne-a lipsit aportul sau pana sa il avem.

Tata

Cum as putea sa spun ceva despre tata in cateva randuri?!… nu prea am cum. Cred ca faptul ca lui ii datoram in mare masura locul unde ne aflam acum este cel mai potrivit. Multumim!

Dorel

Inginer electro autorizat ANRE grad IIA si IIB, el ne rezolva toate problemele de natura teoretica in ceea ce priveste electrosecuritatea precum si autorizarea interna dpdv SSM a electricienilor de intreprindere. Un caracter special si intotdeauna punctual, “domnul Coman” (cum ii spun colegii mei) raspunde mereu afirmativ oricarei solicitari.

Liviu

O enciclopedie vie, Liviu gaseste mereu in vasta sa experienta un argument cu care sa isi sustina punctul de vedere, atat profesional dar mai ales uman. Suntem norocosi sa il avem in familia noastra, dar mai ales suntem coplesiti si absorbiti total atunci cand Liviu incepe sa vorbeasca. Si nu se mai opreste…

Sorin

Nu exista problema legata de stingatoarele de incendiu sau hidrantii de incendiu pe care el sa nu o poata rezolva. Cand spunem Sorin, spunem stingator. Atunci cand esti super-specializat pe un domeniu, trebuie sa ai rezultate. Iar la el, rezultatele sunt o consecinta fireasca.

Marius

King of print, “domnul” Marius face din tipar o arta. De la el am invatat ce inseamna munca fara compromisuri si bineinteles, tiparul perfect.

Nicu

Mereu calm, Nicu a reusit sa absoarba exigentele noastre si sa le transpuna in format web. De aceea sidra.ro cu platformele adiacente SafetyBook.ro si SafetyCloud.ro sunt rezultatul muncii intregii familii Sidra, transpus in interfata vizuala de el.

Eu, Radu-Ilie

Datoria mea este sa creez si sa pun la dispozitia colegilor mei sisteme functionale. Sisteme pe care ei se pot baza si cu ajutorul carora sa isi poata desfasura activitatea fara compromisuri, fara lacune, fara “nu se poate”. Exigentele mele sunt adeseori intelese de ei si pentru asta le multumesc! Stiu ca nu le este usor.

Scurt istoric

Sidra desfasoara o activitate continua de peste 25 ani, pentru a asigura servicii complete in scopul organizarii activitatilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si al situatiilor de urgenta ale beneficiarilor sai, oferind atat toate elementele informative de sprijin, cat si acordarea de asistenta tehnica de specialitate pentru organizarea in conformitate cu prevederile legale a activitatilor din domeniul securitatii si sanatatii in munca si al situatiilor de urgenta.
Ne bazam pe o echipa de specialisti avand o formare profesionala completa, competente certificate precum si expertiza profesionala pentru fiecare din domenile de activitate, acest aspect fiind unui dintre pilonii cei mai importanti ai companiei.
Intreaga noastra activitate se bazeaza pe profesionalism, confidentialitate, promptitudine si respect.
De asemenea, punand accent pe calitatea serviciilor pe care le oferim, la inceputul anului 2016 am proiectat, implementat si certificat un sistem de management al calitatii in conformitate cu prevederile standardului SR EN ISO 9001:2015 Sisteme de management al calitatii. Cerinte.