fbpx

TERMOMETRU CU INFRAROSU TYHWQ-01A

219,00lei 169,00lei

Dimensiunea produsului : 87x43x148mm Greutate aprox: 108g (cu excepția bateriei)
Sursă de alimentare: DC 3V (2 baterii AAA)
Metodă de măsurare: Măsurare fără contact a temperaturii
Domeniu de măsurare: 35 ° C – 42,0 ° C Precizia măsurătorii: 35,0 * C ~ 42,0 ± 0,2, C Umiditate relativă: RHS85% (fără condensare) Tensiune de alimentare: 2 x 1.5V baterie AAA Durata de viață: 5 ani (sau de 100.000 de ori măsurători)

CARACTERISTICILE PRODUSULUI
• Proiectate pentru măsurarea temperaturii frontale a corpului uman, temperatura mediului și temperatura frunții sunt compensate dinamic. • Adoptarea exclusivă a sondei de măsurare a temperaturii cu infraroșu HEIMANN, face ca stabilitatea și performanța măsurării să fie mai stabile. • Are o funcție de memento când temperatura este pe partea înaltă (această valoare poate fi presetată). • Poate stoca automat 32 de seturi a datelor de măsurare, dupa care, cele mai vechi incep sa se stearga automat, odata cu depasirea numarului 32. • Unitate de măsură: Celsius (° C) / Fahrenheit (° F) sunt opționale. • Selectați modul de măsurare a „temperaturii de suprafață” (denumit și măsurare a temperaturii de suprafață), care poate fi utilizat pentru a măsura temperatura unui obiect cu o emisivitate de 0,95 în intervalul 110 0 C. • Are funcție de oprire automată. • Dimensiuni mici, structură rezonabilă, funcționare convenabilă și gamă largă de utilizare.
Functiile tastelor “+”
Apăsați această tastă pentru a vizualiza datele din memorie și a întoarce pagina în condiții normale. După ce a fost activat, „M” va fi afișat în colțul din stânga jos.
Apăsați și mențineți apăsată această tastă timp de 3 secunde pentru a șterge înregistrarea anterioară de măsurare.
Functiile tastelor „-„
Modificarea parametrilor în timpul setării lor.
Apăsați această tastă pentru a vizualiza datele din memorie și întoarce pagina în situația normală. După ce a fost activat, va fi afișat în colțul din stânga jos.
Functiile tastelor „SET”
Apăsați și mențineți apăsată această tastă timp de 3 secunde pentru a intra în funcția de setare a parametrilor.
Apăsați această tastă pentru a comuta între Celsius și Fahrenheit în condiții normale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TERMOMETRU CU INFRAROSU TYHWQ-01A”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *