fbpx

Magazin

Masca PPF3 Refil 751 cu filtru (10buc)

170,00lei 130,00lei

Refil 751 este o masca semi respiratorie FFP3 cu supapa pentru protectie impotriva particulelor. Aceasta este ideala pentru protectia lucratorilor din orice industrie care intra in contact cu particule uscate sau umede de substante nevolatile. Masca este plabila, usor de depozitat si prevazut cu benzi elastice pentru prindere adecvata. Confectionata din materiale de inalta calitate, aceasta se muleaza pe conturul fetei oferind confort si etansietate, fapte ce garanteaza inspir exclusiv prin supapa. Clema nazala este confectionata din metal si plastic, captusita in interiorul mastii pentru a prevenii iritatii si posibile alergii la contactul cu pielea, cat si pentru mentinerea igienei.

Refil 751 este certificata FFP3 si omologata CE conform EN 149:2000+A1:2009, astfel masca vine dotata cu o valoare limita de expunere (sau TLV) de pana la 50 de zile. Aceasta ofera protectie maxima cat timp este aplicata corespunzator si utilizata in industriile pentru care a fost certificata.

Standardul European pentru mastile FFP3 asigura o filtrare de minim 99% pentru orice fel de particule fine, praf sau umede nevoilatile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masca PPF3 Refil 751 cu filtru (10buc)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *